Forlengelse av fjorårets premie

Publisert

I fjor hadde vi en konkurranse der vi trakk ut 2 seter på tribunen til en heldig vinner. Disse var det Kenneth Hansen som vant og han delte premien med sin gode venn Marius Mathisen.

Det var ekte glede når Kenneth fikk telefon fra oss, med info om vinnerlykken. Disse to guttene er mest kjent som patrioter til et lag i engelsk fotball, men synes det er veldig hyggelig å ha funnet seg et lokalt lag å følge.

Når de engelske kampene ikke kommer i veien, er de å se på tribunen på Gjøvik stadion. Og makan til blide og positive gutter skal man lete lenge etter. Vi synes det er utrolig hyggelig å ha fått slike gode ambassadører i vår tilhengerskare og ble derfor enige om å gi dem forlengelse på fjorårets premie også for denne sesongen.

Da vi kontaktet Kenneth i går ettermiddag for å dele nyheten, var det er superfornøyd tilhenger som ble veldig takknemlig. Siden han i det siste har måttet punge ut på rørleggerarbeider i huset sitt, var det vanskelig å prioritere gjenkjøp av setene. Vi møtte Kenneth på gårsdagens treningskamp i Raufoss storhall i går og overleverte sesongkortene.

Her er tilbakemeldingen vi fikk fra Kenneth i etterkant:

«Jeg må si meg mektig imponert over hvordan alle i og rundt klubben har tatt imot oss. Jeg er jo ganske ny som SK Gjøvik-Lyn supporter siden jeg ble det i fjor 🙂 Det jeg er veldig imponert over er at ingen snur ryggen til deg og alle prater til deg når du er på kamp og alle er så blide og hyggelige (som nordlending må jeg si at dette er gull verdt) Mange klubber tar ikke så godt imot nye supportere som dere. Jeg som supporter føler at man blir tatt inn i varmen med en gang og blir uten tvil akseptert som en i SK Gjøvik-Lyn familien. Nå er jeg blitt en SK Gjøvik-Lyn supporter for resten av livet»

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding Kenneth, det er gull for oss at folk føler seg velkommen!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon