Gausdal Landhandleri inn som ny samarbeidspartner

Publisert

Gausdal Landhandleri er ny medlem i vår 1902 partnerklubb som gir de god synlighet og blir en del av vår Partnerpool. Samtidig gir de våre medlemmer og sesongkortholdere gode rabatter hvis de registrerer seg som kunde.

Vi er svært stolte over at Gausdal Landhandleri har blitt med som 1902 – partner!

Gausdal Landhandleri AS er en familieeid, tradisjonsrik byggevareforretning med røtter tilbake til 1938. Deres hovedkontor og hovedlager ligger på Lillehammer. Gausdal Landhandleri selger og distribuerer byggevarer til både privat og bedriftsmarkedet. Deres byggevarehus er spredt utover hele Østlandet. Deres butikk på Gjøvik ligger i Hunndalen, og er sentralt plassert ved Riksveg 4. Deres butikk kjennetegnes av en serviceinnstilt og hyggelig betjening.

Som medlem av klubben vår kan du oppnå gode rabatter på deres veiledende priser. Dette gjelder både for våre medlemmer og våre sesongkortholdere. Du kan blant annet oppnå 12 – 15% rabatt på maling og 20 % på lisverk samt konstruksjonsvirke. Du har også mulighet til å få GL -kortet. For å oppnå aktuelle rabatter må man registrere seg på www.gaus.no/kunde/.

Vi ønsker Gausdal Landhandleri velkommen med på laget, og vi er stolte av en partner som er tilstede for alle som ønsker å være en del av klubben vår.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon