Eurosko ny Gullpartner med fokus på barn og ungdom

Publisert

Vi er stolte over at Eurosko har inngått en 3 årsavtale med klubben vår med fokus på barne- og ungdomsfotballen og vil også bli profilert på alle drakter i yngres.

Det startet med et stolsete – sier Kristoffer Solheimsnes hos SK. Gjøvik-Lyn. I juni i fjor troppet han opp hos Petter Schonhowd hos Eurosko i Gjøvik Sentrum. Ønsket var å selge et stolsete, som han etter litt tenking ønsket å være med på.

Siden det har de sammen holdt kontakten. I fjor høst var Solheimsnes innom butikken for å handle nye sko. Han fikk meget god service av Petter, og forespørselen kom da fra Butikksjefen selv om han kunne få gå inn som samarbeidspartner i klubben vår.

I en lengre periode har vi arbeidet med dette, og klubben er svært stolte over å kunne presentere Eurosko som en av hovedsponsorene til barne og ungdomsfotballen. Avtalen er langsiktig og strekker seg ut 2024. Ikke bare skal han være synlig med skilt på stadion, men Eurosko skal også være profilert på draktene. I løpet av sesongen vil det også bli gjennomført en rekke aktiviteter for å synliggjøre vårt samarbeid.

Eurosko, eller O. Hansen som de opprinnelig het er en av Gjøviks eldste butikker. I tillegg til butikken i Gjøvik Sentrum har de også butikker på Raufoss og Lena. De har nylig også åpnet en butikk på CC Gjøvik som har blitt svært godt mottatt. Butikken kjennetegnes av merkevarer av god kvalitet, og en svært hyggelig og serviceinnstilt betjening. Schonhowd forteller til oss at en av hovedårsakene til at han ønsker å gå inn som sponsor i SK. Gjøvik-Lyn er å støtte opp om det flotte og viktige arbeidet som gjøres for barn og ungdom i klubben vår.

Vi er svært stolte over å ha Eurosko med på laget, og ønsker de velkommen til klubben vår.

 

 

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon