Supporter Danial (13) døde to dager før julaften

Publisert

Klubben vår fikk en ufattelig trist nyhet rett før jul da vi fikk vite at en av våre mest trofaste supportere døde på sykehuset etter en operasjon. Danial begraves 28.desember og alle våre tanker og støtte går til familien.

Minneord skrevet av Thorbjørn Lønstad – nestleder i SK Gjøvik-Lyn

På morgenen den 23. desember fikk jeg den veldig triste beskjeden om at 13 år gamle Danial Beryar Ali var død. Han døde på sykehuset i Oslo under en hofteoperasjon.

Danial er født med en sykdom som gjorde at et av hans store ønsker, å spille fotball ikke var mulig. Likevel gjorde han det beste ut av det, for fotballinteressert var han. Danial var ofte å se på stadion og mange av oss har vært så heldige at vi har blitt kjent med han. Han fulgte sammen med sin far Beryar, vårt A-lag i tykt og tynt. Når Danial gikk i tredje klasse fikk han en signert drakt av klubben da han hadde vært på alle hjemmekampene det året. Siden den gang har vi stort sett kunne treffe Danial på klubbens hjemmekamper, og sist gang under opprykkskampen i høst.

Han fulgte også sine jevnaldrende fra skoleklassen når de spilte kamper eller hadde trening. På skolen stod han ofte i mål, selv om han satt i rullestol, eller så var han dommer. Han var også uvanlig god i spillet FIFA og har flere ganger vunnet FIFA-turneringer på Gjøvik bibliotek.

Danial var en svært snill, omsorgsfull, sosial, hyggelig og blid gutt, som vennene kunne stole på. Han gjorde alltid det beste ut av situasjonen han selv var i. Han møtte opp på skolen hver dag, blid og fornøyd, og var med på alle de aktivitetene han kunne. Han har mange gode venner, som han hang sammen med både på skolen og fritiden. Danial likte å være med på ting, om det var å se fotballkamper,  spille PlayStation, gå på kino. bibliotek eller restaurant. Dette gjorde han sammen med kamerater fra klassen.

Jeg var så heldig å få være læreren til Danial i 7 år på Gjøvik skole. Jeg kjenner både foreldrene og vennene hans veldig godt. Han har også to eldre brødre. Dette er en veldig trist tid for alle. Jeg håper at vi etter hvert kan se tilbake på alle de fine minnene vi har sammen med Danial.

Våre tanker går til familien og alle vennene til Danial. Hvil i fred.

Skrevet av Thorbjørn Lønstad etter samtykke fra foreldrene.

Les også hele saken i OA:

https://www.oa.no/danial-13-dode-to-dager-for-julaften-han-elsket-jul-og-gledet-seg-sann/s/5-35-1456211

 

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon