Natre inn som en av våre viktigste partnere!

Publisert

Vi er ekstremt stolt over å tiltrekke oss Natre som en av våre viktigste partnere. Spesielt med tanke på at de er en lokal bedrift som betyr mye for kommunen og som står for så mange gode verdier.

Med over 75 års erfaring, nærmere 400 medarbeidere og flere store fabrikker i Norge, er Natre i dag den største produsenten av kvalitetsvinduer til norske hjem via byggevarehandelen. Og hovedkontoret ligger på Gjøvik og det er her selve grunnlaget for den sterke utviklingen til Natre.

På Natre produseres det trevinduer, balkongdører og heve-/skyvedører. Både med og uten utvendig aluminiumskledning som sikrer deg mot vær og vind og sørger for minimalt med vedlikehold. Og med flere fabrikker strategisk plassert rund om i landet er vi i stand til å levere deg kortreiste vinduer fra nord til sør.

Ole Kristian Nyhus som er markedssjef for Natre sier følgende om hvorfor de nå går inn og støtter SK Gjøvik-Lyn:

«Natre ønsker å bidra til at barn og unge får drive med idrett og fritidsaktiviteter, og vi samarbeider derfor med lag og foreninger som satser på bredde. Vi er fornøyde med den gode utviklingen i yngres avdeling den siste tiden, og gratulerer samtidig med opprykk til 2.divisjon!»

«Vi er stolte over å ha en et så sterkt lokalt merkenavn på laget og en bedrift som bidrar til å sikre god aktivitet til barn og ungdom. Vi ser frem til et spennende samarbeid», sier styreleder Geir Langedrag.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon