McDonald´s Gjøvik inn som Gullpartner – Egen SK Gjøvik-Lyn meny lanseres i januar!

Publisert

Etter litt hvile er McDonald´s familierestaurant på Gjøvik er tilbake som ny samarbeidspartner i klubben. Deres velkjente logo vil bli godt synlig på stadion, og i januar lanseres en egen «SK. Gjøvik-Lyn meny» hvor klubben faktisk tjener penger på hver enkelt enhet.

Restauranten åpnet dørene på Gjøvik i 1998. Ikke bare er restauranten kjent for sine burgere, men også en plass der ungdom har hatt sitt første arbeidsforhold. Sharko Nejad er i dag regionssjef for denne restauranten, og startet sin karriere her. Dette gjorde han samtidig som han var fotballspiller i klubben vår; På et meget ambisiøst gutte og juniorlag sammen med vår egen Dag Aleksander Olsen. MC. Donald`s vil også være profilert på A-lagets strømper og i forbindelse med sommerens fotballskole.

I tillegg lanseres det også en egen meny i starten av Januar. Dette gjøres i perioden 6. til 16. januar hvor man gir hele 20% på menyen. Sammen med restauranten skal vi legge til rette for at menyen blir godt profilert i klubben og i bybildet.

Som klubb er vi totalt avhengige av gode samarbeidspartnere for å realisere våre mål, og vi er stolte over at McDonald´s sammen med oss ønsker å skape en flott meny som vil sikre klubben gode inntekter sier Kristoffer Solheimsnes hos SK. Gjøvik-Lyn.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon