Julen er her…

Publisert

Mye er annerledes i verden, og i livene våre. Likevel kommer julen som vanlig. En høytid med mange forventninger, noe som kan være både godt og vondt.

Jul betyr forskjellige ting for forskjellige mennesker. Noen har ikke forhold til jul i det hele tatt. Men enten man har det slik eller sånn håper vi at det kan bli noen hyggelige fridager for alle. Vi sender også en takknemlig tanke til alle som må jobbe når de fleste andre har fri. Med Covid som herjer med livene våre er det lett å fokusere på begrensninger, men tenker vi etter har vil antakelig noe å glede oss over og være takknemlige for. Vi må heller ikke glemme gleden av å glede andre. Du kan bety forskjellen for en som har det litt vanskelig og selv om klemming ikke er innafor om dagen, kan det dreie seg om å bare være tilstede for noen. Det er ofte de små tingene vi tar for gitt som har den største og beste verdien.

Som klubb er vi inne i en omstillingsfase både administrativt og sportslig, men først blir det en pause i julen. Vi sender et ønske ut i verden om at dere alle går noen fine dager i møte og ønsker alle en flott jul!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon