Gausbygg Outlet Gjøvik ny samarbeidspartner

Publisert

Vi ønsker en spennende ny partner velkommen inn i partnerpoolen vår og håper våre medlemmer sørger for å ta en tur innom butikken hvor du kan kjøpe byggevarer til sterkt reduserte priser.

Billige byggevarer og miljø i praksis – GAUSBYGG OUTLET Gjøvik

GAUSBYGG OUTLET startet som et prøveprosjekt på Lillehammer i 2019. Gausdal Landhandleri bestemte seg for å lage en markedsplass for å unngå å skrote eller «glemme bort» byggevarer for store verdier. Det var mye frustrasjon over at gangbar vare ble skrotet og aldri kom ut til kundene. Varer som har fått seg en trøkk, varer som er utgående fra sortiment, feilbestilt vare med mer skulle sendes tilbake til leverandør med påfølgende masse administrativ håndtering. De gjorde det enkelt og meldte ifra til alle leverandører at de lagde et butikkonsept å selge ting som ha blitt en «problemvare».

I 2020 startet selskapet en GAUSBYGG Outlet på Lørenskog og i 2021 et tredje utsalg på Gjøvik. På Gjøvik selger de byggevarer, trelast, jernvare, verktøy, dører, vinduer, klær og sko m.m. til meget gode priser, og ofte med opptil 70% rabatt. De har produkter fra en rekke kjente og ukjente merker innen byggevarehandelen.

Du vil altså finne b-varer, utgåtte varer, returvarer fra byggeplasser og feilbestilte varer. Konseptet selger utgående varer fra ulike leverandører. Dette er varer som ellers hadde forsvunnet ut av markedet, for eksempel ved destruering eller kast. Det kan være varer som er til overs fra byggeplasser, varer som har fått en «skjønnhetsfeil» under transport, leverandører som har gått konkurs eller feil farge på verktøy. Istedenfor å kaste varene, vil vi heller tilby de til privatkundemarkedet gjennom outlet butikker

Gjennom etableringen av GAUSBYGG OUTLET ønsker de å bidra til å skape et bedre miljø og redusere mengden byggevare som havner på avfallsplassen. Til det beste for innbyggerne på Gjøvik og Toten og til det beste for miljøet og Gausdal Landhandleri.

GAUSBYGG OTULET holder til i Østre Totenveg 130 på Gjøvik.

Andreas Moen ønsker deg velkommen til en god handel med god service. Og selvsagt heier de på SK Gjøvik-Lyn sammen med vår egen Kristoffer Solheimsnes!

Gjøvik

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon