Ditt eget sete på tribunen – en flott julegave!

Publisert

Spillegruppen for A-laget vårt ble nylig offentliggjort. Her blir det mange spennende kamper utover i sesongen og vi håper på masse publikum på tribunen.

På mange måter er det et kvantesprang å nå befinne seg i 2. divisjon. Vi føler nå enda mer enn før at å ha en «skikkelig» tribune er helt på sin plass. Mange har kjøpt sine egne seter og fått navn eller logo på, og de fleste av disse har tegnet avtale for 2 sesonger til.

Vi håper at enda flere skal bli med oss og skaffe seg et sesongkort med eget sete, for sesongen 2022. Det er fortsatt mulighet for å skaffe seg dette til 2021-pris. Den som kjøper før nyttår betaler kr 1500,-. Prisen etter nyttår vil være kr 1900,-. Dette gir gratis inngang på alle kamper, bortsett fra NM-kamper. Du kan betale med Vipps eller få en faktura.

Med i prisen inngår gratis kaffe & vaffel på A-kamper samt at man får rabatter hos noen av våre samarbeidspartnere. Det er 10% rabatt på diverse varer hos Skoringen CC, Dyrego CC, Marianne Leren Design og Khalles Corner. Mer info om dette ligger på hjemmesiden vår.

Dette kan være en flott julegave til deg selv eller noen du vil glede med en gave som varer lenge og gir mye underholdning! Vi kan også nevne andre gavetips; supporterskjerf (200), sitteunderlag med logo (100) eller bilvaskekort til redusert pris (200).

Ta kontakt med oss dersom du ønsker noe av dette, så avtaler vi videre:

hanna.haker@gjoviklyn.no eller kristoffer.solheimsnes@gjoviklyn.no


Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon