Lørdag den 23. oktober arrangerer vi «Ferdighetsmerkedag» på Gjøvik Stadion

Publisert

Arrangementet er for aldersgruppen 5-14 år. Vi håper mange har meldt seg på for å bli med på et morsomt arrangement.

Dagen er det delt opp i Mini-merke og Teknikk-merke. De minste har mulighet til å ta Mini-merke 1 og 2, mens de eldre kan prøve seg på Teknikkmerket. Øvelsene som er vist i vedlegget er fine å legge inn i treningene.

Minimerke og teknikkmerke (PDF)

Det blir mulighet for deltakerne å få litt bevertning i kafeen. Deltakende lag stiller med en kaker og det blir ellers pølser m lompe, pommes frites og saft. I tillegg er det en mulighet for de voksne å få seg en kopp kaffe.

Vi starter klokken 10.00 og regner med å holde på til kl.14-15.00. For de som ikke har registrert seg på listene som laget sender inn, vil det være en mulighet til å melde seg på kl. 09.00 samme dag.

Det er satt opp en fordeling over hvilket lag som får ansvar for hvilken øvelse, der de yngste lagene får ansvar for Minimerke 1 og 2 og de eldre lagene vil få ansvaret for øvelsene for teknikkmerket.

Ansvarlige for dagen er Jan Ivan Solheimsnes, Klaus Hamar og Frank Roger Myrenget

Share on facebook
Share on twitter

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon