Lørdag den 23. oktober arrangerer vi «Ferdighetsmerkedag» på Gjøvik Stadion

Publisert

Arrangementet er for aldersgruppen 5-14 år. Vi håper mange har meldt seg på for å bli med på et morsomt arrangement.

Dagen er det delt opp i Mini-merke og Teknikk-merke. De minste har mulighet til å ta Mini-merke 1 og 2, mens de eldre kan prøve seg på Teknikkmerket. Øvelsene som er vist i vedlegget er fine å legge inn i treningene.

Minimerke og teknikkmerke (PDF)

Det blir mulighet for deltakerne å få litt bevertning i kafeen. Deltakende lag stiller med en kaker og det blir ellers pølser m lompe, pommes frites og saft. I tillegg er det en mulighet for de voksne å få seg en kopp kaffe.

Vi starter klokken 10.00 og regner med å holde på til kl.14-15.00. For de som ikke har registrert seg på listene som laget sender inn, vil det være en mulighet til å melde seg på kl. 09.00 samme dag.

Det er satt opp en fordeling over hvilket lag som får ansvar for hvilken øvelse, der de yngste lagene får ansvar for Minimerke 1 og 2 og de eldre lagene vil få ansvaret for øvelsene for teknikkmerket.

Ansvarlige for dagen er Jan Ivan Solheimsnes, Klaus Hamar og Frank Roger Myrenget

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon