Fotballens dag på CC Gjøvik

Publisert

I morgen lørdag, arrangerer vi i SK Gjøvik-Lyn sammen med CC Gjøvik; Fotballens dag. Her deles det blant annet ut gratisbilletter til ettermiddagens viktige A-lagskamp.

Mellom kl 11.00 og kl 15.00 i morgen finner dere oss både utenfor og innenfor hovedinngangen til CC. Utenfor kan man prøve seg på triksekonkurranse, og få sin skuddstyrke målt med lasermåler. Her er det ikke så viktig å være best, men å delta og ha det gøy. Man trenger ingen spesielle ferdigheter for å delta – her er alle velkommen. Man får også møte gutta på A-laget, jentene på J17 og gutta på Juniorlaget. Her kan man få gratisbilletter, stille spørsmål, få gode tips og sikkert også få seg en god latter.

Rett på innsiden av svingdøren finner dere en stand som bemannes av Lynvingen. Her kan du være med på tippekonkurranse eller skaffe deg supporter-skjerf, sitteunderlag med logo eller et eget sete for neste års sesong. Kjøper du sete nå får du det til 2021-pris… Her kan man slå av en hyggelig prat med kara i Lynvingen og få gratisbilletter.

 

Det vil bli trukket ut premier blant de som deltar på både triksekonkurransen, lasermålingen og tippekonkurransen. Vinnerne vil bli kontaktet på telefon i etterkant (søndag eller mandag) og det vil bli offentliggjort på FB-siden.

Denne lørdagen er en stor dag på flere måter og det er mye som foregår på Stadion. Det aller viktigste er A-lagskampen som starter kl 16.00. Dette er årets Kronekamp og det er viktig for oss å få flest mulig til å komme på Stadion. Vi ønsker oss også flere som støtter Kronekampen. Dette kan gjøres ved å gi en liten sum pr publikummer eller en fast sum, noe som gjøres enkelt her. Kampen på ettermiddagen er mot Lørenskog og det er stor sannsynlighet for at det etter kampslutt blir klart om vi rykker opp til 2. divisjon! Hvis det blir slik, blir det store opplevelser og mye glede på Stadion.

Det gjennomføres denne helgen også finalekamper i Adidascup, både lørdag og søndag så det blir aktivitet hele dagen begge dager.

Vi håper mange kommer innom oss på CC, enten det er for å delta, for å handle eller bare for å slå av en prat. Det er viktig for oss med en stor kontaktflate og vi gleder oss til å treffe dere!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon