Busstur til landskamp på Ullevaal

Publisert

I går ettermiddag fylte vi 4 busser og dro på fotballtur til Ullevaal; Norge vs Montenegro.

Hele 180 personer meldte seg på og ble med oss, det synes vi var kjempegøy! Den yngste var 9 år og den eldste var 80, så utrolig herlig!

Det var oppmøte kl 16.30 på stadion for å ta et gruppebilde og for å dele ut billetter. Det er liksom noe eget med å dra på tur med en stor gruppe og man kunne godt merke at mange var spente og gledet seg. Når man drar på tur med venner og lagkamerater er jo selve reisen også gøy, i tillegg til at man gleder seg til det som skal skje. Mange hadde aldri vært på Ullevaal før og det i seg selv er jo en opplevelse.

Ullevaal stadion var faktisk utsolgt denne kvelden og det vil si at det var 24 500 personer tilstede. Folk er utsultet på slike opplevelser etter å ha levd med alle Corona-restriksjonene og her var det stemning og jubel fra lenge før kampen. Vi satt i Bend it-svingen og hadde en stor heiagjeng med trommer og flagg som sang fotballsanger nærmest hele kampen, som nærmeste nabo. Det var skjerf, hatter og flagg. Det at selve kampen til tider ikke var verdens mest spennende ble overskygget av stemningen og tilstedeværelsen.

I andre omgang fikk noen endelig startet bølgen, som nok gikk 7 – 8 runder rundt hele stadion. Akkurat å være med på det føles stort, det er noe med å gjøre noe felles med over 24000 mennesker….kanskje bortsett fra Kronprinsparet. Bølgen var kanskje noe av det som gjorde størst inntrykk hele kvelden. Ja, bortsett fra scoringene da, det ble 2 mål til Norge….og ingen til de andre. Scoringene skapte store reaksjoner, blant annet hopping – som fikk hele tribunen til å riste.

Vi tror nok at dette er en kveld de fleste vil huske lenge og tenke på med glede. Det føles derfor så fint at vi som klubb kan skape slike opplevelser. At vi gjør noe sammen på tvers av lag og funksjoner. Dette er det vi kaller #merennfotball og som vi ønsker å gjøre mer av fremover. Samhold og tilhørighet er noe av de største verdiene man kan ha i en klubb. Denne gangen var det primært for de på J13/G13 og oppover, men vi håper å finne på noe som alle kan bli med på en annen gang.

Vi takker Torgny Sæthermoen som kom opp med ideen om å gå i gang med turplanene. Vi takker alle som ble med og de som hjalp til med å organisere turen. Vi lærte ett og annet underveis, så neste gang gjør vi det enda bedre. Det er faktisk noen utfordringer med å ta en slik stor gruppe med på tur, men gleden var klart det største!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon