VINNER AV GAVEKORT

Publisert

Da vi startet salget av de flotte, nye tribunesetene våre i mai, gikk vi ut med at man ved kjøp av sete inngikk i en trekning av et gavekort. Gavekortet har en verdi på kr 5000,- og må brukes hos Ticket Reisebyrå.

For å komme frem til vinneren brukte vi en nett-tjeneste kalt «random-picker-wheel». Alle kjøpere ble satt opp på en liste og den som hadde for eksempel 4 seter fikk navnet sitt 4 ganger på hjulet. Likevel var det en som hadde 1 sete som vant; Jens Erik Sandlie!

Vi kontaktet Jens Erik på telefonen i morges og fortalte ham den gode nyheten. Han ble selvsagt veldig glad og overrasket og kunne fortelle at han ikke har noe problem med å få brukt opp premien. Han er en fyr som gjerne farter litt rundt og opplever ting mens han kan, som han sier.

Vi gratulerer så mye og håper det blir mye moro for pengene!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon