Bli med på landskamp!

Publisert

Som et ledd i #merennfotball-arbeidet i klubben gikk vi for litt siden ut med et supert tilbud til aktive medlemmer fra J/G13 og oppover.

Mandag 11 oktober spiller herrelandslaget vårt mot Montenegro, med kampstart er kl 20.45. Dette betyr at vi kommer hjem sent, men vi tenker at det er helt greit å være litt trøtt på en tirsdag når man har sjansen til å være med på noe så gøy!

Vi har tilgang på 5 store busser, samt vår egen minibuss. Det betyr at vi kan reise inntil 265 personer på tur og vise frem at SK Gjøvik-Lyn er en flott gjeng. Alle som har klubbklær stiller i det slik at vi synes godt på tribunen. Siden vi blir så mange, blir billettene på kortsiden.

Pris pr voksen over 18 år kr 500,- og pris for barn/ungdom mellom 13 – 18 år kr 400,-. Dette dekker buss ut & hjem, samt inngang på Ullevaal stadion.

Tilbudet er nå åpent for Lynvingen, foresatte for aktive medlemmer, støttemedlemmer og ektefeller/samboere/kjærester osv. Påmeldingen blir ikke registrert før man har betalt på denne måten. Hvis noen ikke har Vipps, få noen som har, til å vippse for deg og merk med navnet ditt. Husk å velge riktig sum slik at det ikke blir krøll i forhold til type billett. NB! Å komme seg med bussen begge veier er eget/lagledelse/andre voksnes ansvar.

Frist for å melde seg på via Vippsnr 103207 er ut dagen søndag 26 september.

Vi tror dette blir en helt super opplevelse og en mulighet til å føle at man er en del av noe felles; klubben vår!

Takk til Torgny Sæthermoen for et glimrende initiativ!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon