KREFTKAMPEN 2021 – Årets viktigste kamp!

Publisert

Fredag 17.september kl 18.00 arrangeres Kreftkampen for 5.gang og denne gang på Gjøvik Stadion. Et arrangement som vår styreleder Geir Langedrag har tatt initiativet til og som allerede har samlet inn over 1 million til Kreftforeningen.

Årets innsamling går direkte til innsamlingen til kreftsyke Vidar Kvernvold. Vidar er et kjent navn på Gjøvik pga sin ekstremt gode fysisk form hele livet. Vidar har gått på ski, han har løpt maraton, han har drevet med terrengsykling – og ikke minst har han fullført flere Ironman, deriblant VM på Hawaii.

Nå kjemper han sitt tøffeste løp mot lungekreft og har som mål å samle inn 2 millioner kroner
øremerket kreftforskning på Gjøvik.

Du kan bidra via denne linken eller på VIPPS 706487

https://www.sammenmotkreft.no/kreftkampen-17-september-2021/

I 2021 blir det et oppgjør mellom SK Gjøvik-Lyn Oldstars og Toten Oldstars. Dette blir en kamp hvor fokuset ikke bare er å vinne men også å samle inn penger til kampen mot kreft. Her vil det dukke opp mange kjente og kjære navn og en enorm prestisje. Og garantert en del strekk og skader – disse gutta ofrer seg for å bidra til inntekter til kreftsaken.

Lyn Oldstars vs  Østre Toten Cowboys
Tommy Hansen vs Ole Johs Engelien
Atle Maurud vs Per Chr Balke
Tom Henning Hovi vs Tormod Haugen
Arild Rebne vs Pål Arne Jensen
Sturla Kollshaugen vs Rune Lundhagebakken

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon