Gratis FFO/Akademi ut september – meld deg på!

Publisert

Meld deg på i løpet av august og få gratis prøveperiode ut september! I tillegg gir vi 20% rabatt ut 2021 på deltageravgiften slik at flest mulig skal kunne få sett hva vi kan tilby i vårt Lyn Akademi

I august slår vi på stortromma for å få flere til å teste vårt flott tilbud med Lyn Akademiet. Vi påstår at vi har Innlandets beste FFO og Akademi med en trenerekompetanse som er helt unik.

Vi er stolte av vårt Lyn Akademi (FFO+Akademi) som holder et meget høyt nivå med svært dyktige trenere gjennom Chris Coates for FFO og Richard Taylor for Akademiet. Begge har en solid bakgrunn fra akademier fra England. Kombinert med dyktige trenere som Ryan Lee Nelson, Rocky Lekaj og flere andre så vil barna kunne utvikle seg igjennom for delta

Meld deg på via linken eller send påmelding til espen.haug@gjoviklyn.no

https://club.spond.com/landing/courses/skgjøvik-lyn/FBA5DFDDE8F34016B7AF6C2085A12147

 

For mer detaljer info se her:

www.gjovik-lyn.no/akademi

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon