Vår flotte 2021-tropp

Publisert

Vi er stolte over å publisere vårt nye, flotte lagbilde.

Troppen består for det meste av unge lokale gutter, med noen få unntak. De har gjennom corona-perioden vist en imponerende treningsvilje og tatt stort ansvar for egen fremgang. Her er det ambisjoner og trivsel hånd i hånd.

I stekende sol på stadion ble guttene stilt opp på rekke og rad og ble kommandert til å rette opp ryggen og smile pent. Slike ting tar jo alltid litt tid og det ble god tid både til å myse og svette. Spesielt svett ble det for lagledelsen som stilte i svart.

Tross utfordringene ble det et flott resultat og vi retter en stor takk til «husfotografen» Jonny Isaksen. Han stiller alltid opp og tar flotte action-bilder på kampene våre.

Vi håper dere støtter opp om disse flotte folka utover i sesongen, vi gleder oss til å se dere på kampene utover!

Foto: Jonny Isaksen

Foran fra venstre: Dag Alexander Olsen, Jonathan Sandberg, Abdi Abdullahi, Sivert Dybvad, Eirik Skre Moen, Per Kristian Jansen, Rafael Veloso, Jesper Sydbøge, Andreas Østerud, Rocky Lekaj, Tor Oddmar Lillereiten og Chris Coates.

Bak fra venstre:
Stian Skjerpen, Fredrik Bjørnerud, Harry Singh, Arne Ravndal, Ole Thomas Skogli, Adonis Sopa, Markus Hilsen, Ryan Lee Nelson, Mehdi Rasoli, Trym Slettaløkken, Jørgen Ninive Pettersen, Eirik Åsvestad, Johan Karlsson og Espen Haug.

I tillegg har vi midlertidig med oss keeper David Synstelien, som snart returnerer til USA.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon