Prosjekt tribune ruller videre

Publisert

Først takk til alle som har støttet oss ved å kjøpe tribunesete! Prosjektet går sin gang og setene til midtfeltet er bestilt for en stund siden.

Vi håper disse ankommer i månedsskiftet juli/august og målet vårt er at vi rekker å montere dem til første hjemmekamp den 15 august. Vi gleder oss stort til begge deler!

Sesongkortene er nå snart ferdig printet og straks klare for utlevering. Vi leverer ut underveis og til de vi treffer på i nærområdet. For de som kommer på NM-kampen den 24 juli vi det bli mulig å hente kort i pausen. Avhenger av været om det blir i kafeen eller utenfor – bare se etter Hanna Håker. Resterende kan hentes i porten på første hjemmekamp, eller etter avtale.

På bildet under ser dere hvordan årets kort ser ut. På baksiden står navn på firma/kortholder, benevnelsen på setet og litt generell info. Kortet gir tilgang til rabatter hos noen av våre samarbeidspartnere og dette finnes det info om på hjemmesiden. (link oppe til venstre)

Det går i disse dager ut mail til kjøperne med beskjed om å sende oss korrekt navn/firmanavn og logo som skal stå på klistremerkene på setene. Det er viktig at vi gjør dette riktig første gang. Når setene er montert, og klistremerkene trykket, planlegger vi en enkel sosial sammenkomst der de blant annet kan finne sitt sete og prøvesitte 😉 Ikke minst finne ut hvem de skal sitte sammen med…

Vi tenker at dette er utrolig gøy og at vi hever stadion til en ny standard. De røde og svarte setene kommer til å få oss til å føle oss enda mer hjemme. Og til dere som kunne tenke dere et sete, men ikke har kjøpt….ta gjerne kontakt med oss så ordner vi det.

kristoffer.solheimsnes@gjoviklyn.no / hanna.haker@gjoviklyn.no

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon