Nytt kjøleskap og fryseskap ble kjøpt på sparket!

Publisert

Det startet med en uformell prat på Sportshytta om at klubben burde ha et større kjøleskap og fryseskap for å håndtere behovet rundt kiosk og kafe rundt NM kampene mot Toten og Ham-Kam.

Midt i samtalen ringer Torgny Gjøvik Elektriske og dagen etter får klubben vår levert både nytt kjøleskap og nytt fryseskap som gjør hverdagen til oss mye enklere. Det vil også si at vi kan tilby bedre kvalitet på tilbud på kiosk og kafe.

Torgny er jo en æresmedlem med hjertet langt utenpå drakta og de fleste har møtt han og kjenner han. Han har stilt opp for klubben en mannsalder gjennom ulike trenerroller, utallige dugnader, inntektsbringende tiltak, sponsorgeneral og stilt opp for klubben uansett om det er gode eller tøffe tider.

Og da er det ekstra imponerende at han gjør en slik handling på sparket. Og vi er evig takknemlig for å ha slike medlemmer i klubben og retter en stor takk til Torgny! For en person for klubben vår:)

Torgny har også vært sponsor i flere år gjennom MS Renhold og vi håper både samarbeidspartnere og medlemmer kontakter han hvis de har rengjøringsbehov.

MS Renhold

 

 

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon