I dag starter vi med salg av digitale billetter

Publisert

Fremover kommer vi til å bruke TicketCo og dermed kan alle enkelt kjøpe og betale billetter på nettet.

Førstkommende lørdag spiller vi 2. runde i NM og vi får Hamarkameratene på besøk. Her blir det garantert fart & spenning!

Billettene ble lagt ut i dag og vi har fordelt billettene på kohorter i tråd med coronareglene. Det er derfor viktig å se etter når du bestiller billett at du velger rett kohort slik at du ikke havner samme sted som motstanders supportere. 😉

NB! Vi antar at det blir mange publikummere denne dagen og vi har totalt 800 billetter til disposisjon (200 x 4 kohorter). Halvparten til hvert lag. Det er derfor lurt å gå inn og kjøpe billetter allerede nå, sånn at man evnt slipper å bli avvist i porten.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon