Gutta som gir oss en ny og attraktiv Gjøvik Stadion

Publisert

Disse gutta er kanskje ikke like kjent for alle i klubben men de gjør en svært viktig jobb med å skape en hjemmebane vi skal være stolte av.

Remi Barlund, Morten Tangen, Arnemann Lønstad, Jens Erik Sandlie, Odd Nordengen, Finn Wiggo Fekjær og flere personer fra Lynvingen har gjort en fantastisk jobb siden høsten 2020 med å oppgradere Gjøvik Stadion. Et eget Gjøvik Stadion skilt, flere skilt med SK Gjøvik-Lyn logo og slagord og nye skilter for stort sett alle sponsorer har skapt et stadion klubben kan være stolt av.

Hvis man ser på bilder av stadion for et par år siden har det virkelig skjedd en stor forandring. I tillegg til alle de nye skiltene så er har også Sportshytta fått en oppgradering og en ny hovedtribune er klar til bruk.

Det er ikke få timer disse gutta har stilt opp for klubben vår. I denne perioden har vi faktisk fått opp mellom 70 og 80 ny skilt på 6 meter noe som er nærmere 500 meter med skilt!

Demontering av gamle skilt, nye rammer, kapping av skilt, montering av nye skilt og planlegging av plassering er nøkkelord for den fantastiske jobben disse gutta har gjort.

Og de er ikke ferdig på en god stund ennå. Det kommer stadig nye skilt i bestilling og gutta gir seg ikke før alle gjerder er fylt opp med nye skilt.

Tusen takk til våre ressurspersoner!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon