BLI MED PÅ LYN AKADEMIET – Få 20% rabatt ut året!

Publisert

Bli med på en fritidsordning med topp trenere og fokus på utvikling. Vi har også forbedret vårt tilbud med å hente barna med Lyn Bussen som gjør det trygt for både barn og foreldre.

Vi tør å påstå at vi har noen av Innlandets dyktigste trenere for  i Chris Coates og Richard Taylor som har ansvar for innholdet i Lyn Akademiet. De er med på en økt i uken og vil ha med seg ulike instruktører fra A-laget gjennom uken.

Våre engelske trenere har over 10 års erfaring med fotballakademier fra toppklubber som Leeds i England, og har trent noen av de store stjernene dere kan se ute i verden i dag. Herrene har et brennende engasjement for fotballen, og liker å lære bort ulike ferdigheter som kan gi ditt barn et fortrinn på fotballbanen. Her skal fotballen dyrkes, og gi deg svar på det du trenger for å bli best mulig utenpå banen, og som medmenneske til dine lagkamerater.

Med deg på, vi ser fram til å møte deg😊

https://club.spond.com/landing/courses/skgjøvik-lyn

20% rabatt ut 2021 for alle som melder seg på i løpet av august!

Hvem: 2.-4. klasse (FFO) og 5.-7.klasse (Akademi)

Når: Mandager og onsdager. Tid: Hentes med Lyn Bussen FFO hentes ca 13.50 og Akademi ca 1410. Øktene varer til 16.00 og foreldrene må hente innen da.

Hvor: Gjøvik Stadion på sommeren og Kallerudhallen i desember-februar.  

Ordinære priser : 1 dag kr 750,- for 1 dag eller kr 1 150,- for 2 dager pr måned. Betales forskuddsvis og ½ pris i juni og desember. 750,- eller 2 dager kr 1 150,- pr måned. Betales forskuddsvis og ½ pris i juni og desember. 

Fotballfritidsordningen er godkjent av NFF som er ett kvalitetsstempel for både sportslig innhold og organisatoriske forhold for øvrig rundt driften. Dette er et helhetlig tilbud med trening, leksehjelp og et enkelt måltid etter skoletid. Til høsten vil også barna bli hentet i bussen Lynet som frakter de trygt til stadion.

Lyn akademiet vil være et bredere tilbud, hvor det legges vekt på ulike temaer innenfor fotballen. Det vil være en rød tråd gjennom hele året. Fotballens praktiske del krever også en del faglig kunnskap, som du vil lære mer om på Lyn Akademiet.

Mer info om Lyn Akademiet finner du her:

https://www.gjoviklyn.no/akademi/

Eller kontakt oss på post@gjoviklyn.no hvis du har spørsmål.

 

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon