Thermofloor forsterker samarbeidet!

Publisert

Thermofloor har signert en ny 3 års avtale med SK Gjøvik-Lyn og er nå en av klubbens viktigste samarbeidspartnere. Med et stort fokus på barn og ungdom vil de nå pryde klubbens nye røde drakter for alle barne- og ungdomslag.

Thermofloor er svært opptatt av barn og ungdom og at det tilrettelegges for anlegg og aktiviteter i distriktet. Og det er få bedrifter i Gjøvik som gir mer tilbake til lokalsamfunnet. Dette har de bevist gjennom å støtte ulike prosjekter som Vind Stadion, Eidsiva Stadion på Redalen og den nye multisporthallen på Vind hvor den ene delen heter Thermofloorhallen. I tillegg har de i en årrekke vært en av de største støttepartnerne til Forut Gjøvik. Thermofloor ledes av Pål Forberg som er et kjent navn for mange på Gjøvik.

Vi er både heldige og stolte over å ha Thermofloor med på laget. En bedrift som har hatt en særdeles god utvikling i flere år og har vært flinke til å videreutvikle seg i tråd med endringene i markedet. Med slike partnere på laget har man også en sparringspartner for utvikling av klubben vår og det trenger vi.

Takk til alle i Thermofloor for støtten og vi gleder oss til å se logoen på nærmere 500 røde trøyer til barn og unge.

 

Fakta om Thermofloor:

Thermo-Floor AS er utvikler og selger produkter innen elektrisk gulvvarme, styringssystemer og moderne smarthusteknologi. Våre kunder i Norge er primært elektroinstallatører, men vi leverer også til distributører og industrien.

Vårt fokus er på stadig å kunne tilby nye produkter og tjenester både til eksisterende og nye kunder, spesielt med tanke på å ligge i forkant av utviklingen i markedet. Vi selger både egenutviklede løsninger og produkter fra anerkjente norske og internasjonale leverandører.

Heatit Controls AB er et søsterselskap av Thermo-Floor AS og våre smarthusprodukter utvikles under merkenavnet Heatit.

Fra å være et enkeltmannsforetak i 1992 har Thermo-Floor AS i dag 30 ansatte, med hovedkontor i Hunndalen ved Gjøvik. Vi har også etablert oss internasjonalt, med salgskontorer i Sverige og Slovenia.

Thermo-Floor AS er sertifisert etter ISO 9001, ISO 14001 og Miljøfyrtårn.

https://www.thermo-floor.no/

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon