«Sporten Bua» – En drøm om en utstyrsbod med varme!

Publisert

Vi har nå startet en Spleis innsamling i samarbeid med vår Generalpartner Sparebank1 Østlandet i håp om og å sette opp en ny utstyrsbod allerede våren neste år i jubileumsåret 2022 hvor vi er 120 år.
Klarer vi å samle inn en del av pengene selv er sjansene gode for at Sparebank1 Østlandet støtter oss med resten av summen. En ny utstyrsbod vil bidra til en vesentlig bedre hverdag for over 700 spillere, trenere og tillitsvalgte og et synlig symbol alle kan være stolt av. Og med varme i bua så vil utstyret kunne brukes lenger.
SK Gjøvik-Lyn er i stadig utvikling og et av våre største behov er å få på plass en utstyrsbod i klubben vår. Ettersom Gjøvik Stadion har vinterdrift trenger vi en utstyrsbod med varme så ballene ikke blir ødelagt i kulden. I dag har vi svært liten plass til dette i en lokale der det ikke er varme.

Planen er at lagene skal få sin egen plass i bua til baller, kjegler, vester og annet utstyr. Og at det blir enkel tilgang til utstyret.

Dette vil være et stort løft for alle i klubben og bidra til et bedre felleskap og stolthet!

Støtt oss på spleis.no/sportenbua

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon