Sparebanken1 Østlandet gir 100 000 kr til ny utstyrsbod!

Publisert

Jenny olstad Hamar, Henrik Østvold, Mio Maudal og Ryan Lee Nelson er strålende fornøyd med at klubben nå vil bygge "Sporten Bua" til baller og utstyr for alle lag!

Det var med stor glede SK Gjøvik-Lyn mottok beskjeden om at Sparebank1 Østlandet hadde valgt å gi klubben en gave på kr 100 000 i forbindelse med spleisen vi opprettet under «Alle Henda»-kampanjen til banken.

Banksjef Anstein Ludvigsen ønsker oss lykke til med prosjektet og gleder seg over at pengene kan bli brukt til noe hele klubben har manglet og som vil være til glede hver dag. Pengene er øremerket dette prosjektet.

Styreleder Geir Langedrag sier at «Sporten Bua» er et av klubbens viktigste behov med tanke på enkel tilgang til utstyr for alle lag. Planen er at lagene skal få sin egen plass i bua til baller, kjegler, vester og annet utstyr. Og at utstyret bevares bedre med varme på vinterstid.

Hele SK Gjøvik-Lyn løfter henda i været og sier tusen takk til Anstein og Sparebank1 Østlandet for gaven!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon