Tribuneprat

Publisert

I videoen hører dere litt hverdagslig tribuneprat mellom Eivind Opsahl og Svein Roar Coldevin, våre egne Knoll & Tott.

De har fulgt guttene sine i alle år, de største er nå på juniorlaget. De har hjerte for klubben og er flotte støttespillere. De har kjøpt seg hvert sitt sete og vi håper de får mange flotte opplevelser der.

Prosjekt tribune har vært spennende for oss å starte opp. Det er supert at de første 100 setene nå er solgt.

Motivasjonen for de som har kjøpt er stor og det er gøy å høre de forskjellige grunnene til at de ønsker å være med på dette. Noen kjøper fordi de hovedsakelig vil se på A-lagskamper, noen vil se på kampene til barn og barnebarn på andre lag, noen bedrifter kjøper for at de ansatte kan gå og se kamper, noen kjøper bare for å støtte klubben, noen kjøper for å få fordelene som kommer med sesongkortet/setet og noen kjøper for de rett og slett synes det er litt kult å ha navnet sitt på setet. At å bli med på dette appellerer til så mange forskjellige mennesker på forskjellige måter synes vi er helt fantastisk.

Vi gleder oss til å se tribunen kledd i rødt og svart, men for å klare dette trenger vi at flere blir med. Vi trenger at flere føler på hva dette betyr for dem og vi trenger å skape stemning og følelser, liv og røre på tribunen når kampene starter igjen.

Bli med du også!

Kontakt Hanna Håker, hanna.haker@gjoviklyn.no, dersom du vil ha ditt eget sete på Gjøvik Stadion.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon