Spiller i A-lagsstallen smittet av Covid19

Publisert

Tidlig denne uken ble det påvist smitte på en spiller i A-lags-troppen. Spilleren har før testen satt seg selv i karantene, og har ikke vært i nærheten av spillergruppen siden han fikk vite at han hadde vært i samme rom med en Covid-19 smittet person

Smitten skjedde i privat sammenkomst. Nærkontakter har også blitt satt i karantene og testet. Ingen av disse har fått påvist smitte. SK Gjøvik-lyn har fulgt retningslinjer og samarbeidet med medisinsk apparat hele veien. Personen er satt i isolasjon, og får ikke delta på organisert trening før negativ test og klarsignal blir gitt fra helsevesenet.

Ved ytterligere spørsmål kontakt klubbens medisinske rådgiver Eivind Opsahl på eivind.opsahl@gjoviklyn.no eller 482 08 798.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon