Pizzabakeren – En av våre aller viktigste partnere!

Publisert

SK Gjøvik-Lyn er stolt av at Pizzabakeren med Roger Johansen i spissen har valgt å gå inn i vår Gullklubb og bli en av våre viktigste partnere.

Roger Johansen er et kjent navn i distriktet. Han kommer opprinnelig fra Lørenskog og flyttet til Gjøvik i 1994 for å åpne Bowlinghall. I tillegg til Bowling1 Gjøvik driver Roger Lekeland 1 i Hunndalen og pizzafilialer i Hunndalen og Raufoss.

Roger er sterkt engasjert i lokalmiljøet og ønsker å støtte arbeidet med både barn og ungdom og satsingen på toppfotball. Han mener lokale bedrifter har et stort samfunnsansvar og har i en årrekke støttet de lokale idrettslagene. Han ser at klubben jobber langsiktig og målrettet og det er nettopp dette som gjør at han nå blir en av våre viktigste samarbeidspartnere. Pizzabakeren vil være synlig med profilering på stadion og aktivt bidra på arrangementer i klubbens regi.

Vi håper og tror at klubbens medlemmer, frivillige og samarbeidspartnere også bidrar tilbake ved å bruke de ulike tilbudene fra Roger.

Vi ønsker Pizzabakeren og Roger velkommen til klubben og gleder oss til et aktivt og positivt samarbeid.

Les mer om Roger i OA

https://www.oa.no/roger-49-ble-daglig-leder-som-24-aring-na-er-han-bowlingsjef-pizzakonge-og-eiendomsinvestor/s/5-35-1028672

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon