Oppstart for jenter og gutter 2015!

Publisert

SK Gjøvik-Lyn inviterer til oppstart for barn født i 2015.

Møt opp på stadion torsdag 27. mai kl. 17.30.

Det vil foregå i egne 3er baner og med hjelp fra klubbens trenere.
Dette er noe av det koseligste vi gjør på hele året og vi gleder oss til å møte dere! Vår visjon er å kunne gi et tilbud til alle barn og unge som ønsker å oppleve gleden ved å spille fotball i et inkluderende miljø, der de kan utvikle sine fotballferdigheter i et sosialt fellesskap og ut i fra de forutsetninger, muligheter og ambisjoner de selv har.
Klubben hjelper nye lag med å komme i gang med trening, baller, drakter og annet utstyr som dere trenger. Kanskje dere også etter hvert har lyst til å spille kamper mot andre lag som er like gamle som dere?
Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål
Tore Sorknes, oppstartsgeneral
Mail: t.sorknes@gmail.com, Mob: 91 52 63 01

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon