Lyn-kiosk i svevet

Publisert

Vi har lenge vært uten kiosk og lukten av vafler og kaffe har vært fraværende på stadion. Dette håper vi å få sving på i nærmeste fremtid.

Siden det ikke er helt avklart med plass til kiosk på grunnplan i klubbhuset enda, har vi måttet lete etter et annet alternativ. Det var Odd i Lynvingen som fant en litt forlatt kiosk på en av sine vandringer ved Bassengparken.

Etter dialog med Rideklubben har vi vært så heldige å få arve kiosken, som ikke lenger var i bruk der. Enda heldigere var vi som fikk helt gratis hjelp av Kynningsrud Nordic Crane, som har det hyggeliste mottoet.

Lynvingen stilte opp for oss også denne gangen og hjalp til å klargjøre den lille bua for en rundtur i byen. Den svære krana løftet den lille kiosken som om den skulle vært laget av papp og den fikk et høyt svev før den landet stille og mykt på lasteplanet.

Vel fremme ved porten inn til stadion svingte den store bilen elegant inn og fikk manøvrert kiosken på plass rett under resultat-tavlen. Nå blir det vasking og skrubbing med påfølgende maling og fiksing og ny salgsluke.

Tusen takk til Kynningsrud Nordic Crane, Rideklubben og Lyn-vingen!

Vi håper med dette at vaffeltørken snart er over og at vi kan friste med noe godt utover sommeren, som ryktene sier snart skal komme…

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon