Kristoffer Solheimsnes i startgropa

Publisert

Denne blide karen skal fra mandag av ut og fri til markedet i Gjøvik-området.

Han gleder seg stort til å starte med denne jobben og til å bringe mer av SK Gjøvik-Lyn ut til bedriftsmarkedet først og fremst. Han har tidligere erfaring fra salg i andre bedrifter og skal nå ut og tilby samarbeidsavtaler, sesongkort m tilhørende goder og bilvaskekort til klubb-pris.

Kristoffer er en ukuelig optimist og har et stort hjerte for klubben. Han har vært en del av klubben siden han var liten og når han gikk på videregående skrev han til og med en oppgave om å jobbe for Gjøvik-Lyn. Nå skal han forsøke å smitte sitt engasjement over på nye samarbeidspartnere til klubben.

Det er en annen side av dette som også føles viktig for Kristoffer. Han ønsker at klubben skal vokse og kunne bidra enda mer til idrettsglede og mestringsfølelse for barn og ungdom.

På grunn av smittevernsreglene kommer han til å ta kontakt på telefon for å avtale samtaler og møter. Vi håper han blir godt mottatt.

 

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon