Gratulerer med dagen kjære Norge

Publisert

Ingen av oss hadde kanskje tenkt at vi skulle oppleve enda en redusert 17-maifeiring.

Vi begynner å bli temmelig forsynt av Corona nå…men heldigvis klarer vi nå å se slutten på dette. Nå starter seriekampene i barne- og ungdomsfotballen fremover og vi har godt håp om at dame- og herrelagene også får komme i gang med normale treninger igjen. Det snakkes om oppstart for seriespill rett etter sommerferien. Vi krysser fingrene (og tærne).

Det er mye å glede seg over i klubben ut over dette også, for eksempel tribuneprosjektet vårt. De flotte røde og svarte setene vi skal få montert fremover. Mange har funnet SIN plass og vi ønsker oss mange flere. Dette er et flott løft for hele anlegget. Vi har også andre, spennende planer – som vil bli lagt ut på klubbens FB og hjemmeside innen kort tid.

Vi skal ikke glemme at vi har det bra her i landet vårt, vi tåler en periode med restriksjoner. Vi ønsker dermed alle en riktig god 17 mai, hver på sin måte. Vift med flagget, spis og drikk noe godt og si noe fint til noen dere er glad i!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon