Grand Hotel Gjøvik ny Generalsponsor

Publisert

Anneli Nurk ble ny hotellsjef for ærverdige Grand Hotel på nyåret og er stolt over at hotellet skal pryde alle klubbens 500 drakter de neste 3 årene.

Grand Hotel holder til i et av Gjøviks eldste bygninger fra 1902 – samme år som Gjøvik-Lyn ble dannet. Både bygget og hotellet eies og driftes av Kai Mikalsen som er en ekte Sporten gutt. Kai har vært en av klubbens viktigste samarbeidspartner de siste årene gjennom Chaplin og MMC Eiendom men nå er det Grand Hotel som skal profileres.

Anneli har gått gradene i Strand Hotell siden 2006 og har nå fått sin drømmejobb. Og hun har virkelig satt sitt preg på hotellet med sitt fokus på en høy servicegrad og at man skal få en god hjemmefølelse i hotellets flotte interiør. Hotellet har oppgradert det meste inkludert de 90 rommene. De har også flere møterom som kan leies ut inkludert storsalen med plass til 180 personer.

Tilbakemeldingene fra gjestene som har benyttet hotellet har vært ekstremt gode og Anneli gleder seg til å komme 100% i gang fra høsten når forhåpentligvis samfunnet er åpnet igjen.

SK Gjøvik-Lyn vil i stor grad benytte seg av hotellet til ulike arrangement og som et samlingspunkt til A-laget før hjemmekampene. Og medlemmene og samarbeidspartnerne vil også få medlemspriser og fordeler ved å benytte seg av ulike tilbud fra hotellet.

Vi er ekstremt glade for å ha med oss Grand Hotel Gjøvik på laget og gleder oss til et tett samarbeid med Anneli og Grand Hotel Gjøvik!

For mer info kontakt hotellet på cc.grandgjovik@choice.no eller se mer info på hotellets hjemmeside

https://www.nordicchoicehotels.no/hotell/norge/gjovik/clarion-collection-hotel-grand-gjovik/?fbclid=IwAR3cRsXFdzUW0AQvkJBcfnwlonLV0lMmFdDtdWtPIc2i35ywYGX-WPlQaDg

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon