Ditt eget sete på stadion!

Publisert

Klubben går nå i gang med et historisk prosjekt!

De fleste har sett, og kanskje sittet på, den nye flotte tribunen som har kommet på plass. Nå går vi ett skritt videre og går til anskaffelse av vippeseter som monteres på betongen. Setene vil bli i rødt og svart selvfølgelig.

Samarbeidspartnere, publikum og foresatte vil nå få muligheten til å skaffe seg sitt helt eget sete. Hvert sete vil få logo/navnelapp med navn på kjøper. Ordningen fungerer som et sesongkort og gir gratis inngang på alle kamper bortsett fra NM-kamper. På A-lagskamper (dame og herre) får man også en gratis kopp kaffe og en vaffel. Ut over dette er det flere rabattfordeler hos noen av våre gode samarbeidspartnere. Mer info får du ved å følge linken til brosjyren.

BROSJYRE (pdf)

Prisen for denne sesongen er kr 1500,- og inkluderer fordelene som er nevnt over. Skulle Corona sette stopper også for denne sesongen, går årets kort automatisk over til neste sesong. Vi tilbyr også å skrive en avtale for en treårsperiode og da vil prisen de etterfølgende to årene bli den samme som det første, selv om vi rykker opp og øker prisen for nye kjøpere.

Når vi kommer dit at vi får overskudd av dette, vil inntektene fordeles 50/50 mellom barne/ungdomsavdelingen og generell klubbdrift.

Salget vil hovedsakelig foregå i mai måned og om du inngår avtale i denne perioden er du med på trekningen av et reisegavekort på kr 5000,-. Du vil også bli invitert på et arrangement på stadion når setene er ferdig montert.

Hvis du er interessert i å bli med på dette flotte prosjektet som hever hjemmebanen vår mange hakk, kan du ta kontakt med oss. Kontaktinfo finner du i brosjyren.

BROSJYRE (pdf)

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon