6-åringenes første trening

Publisert

I strålende sol i dag var det den aller første treningen for 2015-kullet og det var stor entusiasme hos noen, mens andre var mer tilbakeholdne.

Det er rundt 20 jenter og gutter som er registrert for denne oppstarten. Kullet i år er noe mindre enn i fjor, men likevel en flott gjeng som er klar for lek og læring i fin blanding. Noen kjente hverandre fra før og fant seg fort til rette, mens andre synes det var tryggest å ha litt nærhet til foresatte.

Det ble uansett stor begeistring når det ble delt ut baller og flotte røde kamptrøyer med nummer på. Noen kunne ikke vente med å ta den på og var opptatt av hvilket nummer de skulle ha på ryggen. Fra klubben kom Mohammed og Abdi og hjalp litt til med å skape fellesskap og sette i gang med helt enkle øvelser og lek med ball. Alle satte seg ned på gresset og fortalte hva de het og fikk høre litt om hva de hadde i vente. Det vil bli treninger for disse på torsdager fremover, kl 17.30. Eventuelle etternølere er hjertelig velkommen.

Det er alltid veldig koselig å sette i gang et nytt kull og se at det gror i klubben. Vi ønsker dem lykke til og håper det blir mye gøy framover!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon