Oppstart for jenter og gutter 2015!

Publisert

SK Gjøvik-Lyn inviterer til oppstartmøte for barn født i 2015 tirsdag 11. mai kl. 18.00.

Vanligvis holder vi møtet i klubbhuset, men i år må vi se an smittevernreglene. Blir vi mange, og det er fint vær, kan vi holde møtet på den nye tribunen. Ved endringer legges ny info ut.

Klubben hjelper nye lag med å komme i gang med trening, baller, drakter og annet utstyr som dere trenger. Kanskje dere også etter hvert har lyst til å spille kamper mot andre lag som er like gamle som dere?

Det tas sikte på å gjennomføre første trening i uke 20 på Gjøvik stadion. Dette vil foregå i egne 3erbaner og med hjelp fra klubbens trenere.

SK Gjøvik-Lyn har ambisjoner om å være den beste bredde- og utviklingsklubben i distriktet. Vi har over 640 medlemmer, men har plass til flere.

Dette er noe av det koseligste vi gjør på hele året og vi gleder oss til å møte dere! Vår visjon er å kunne gi et tilbud til alle barn og unge som ønsker å oppleve gleden ved å spille fotball i et inkluderende miljø, der de kan utvikle sine fotballferdigheter i et sosialt fellesskap og ut i fra de forutsetninger, muligheter og ambisjoner de selv har.

Fint om den som vil komme sender en mail og ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål

Tore Sorknes, oppstartsgeneral
Mail: t.sorknes@gmail.com, Mob: 91 52 63 01

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon