Nytt klubbtøy på plass hos Sport 1 Amundsen på CC

Publisert

SK Gjøvik-Lyn er stolte av å lansere en helt ny klubbkolleksjon fra Adidas med flott design og topp teknisk funksjonalitet.

Alle medlemmer får klubbrabatt på klubbtøy samt alle fotballrelaterte produkter som fotballsko, leggbeskyttere, fotballer m.m. Du kan velge mellom 3 ulike treningstopper, t-shirt, collegegenser, regnjakke, shorts og strømper.

Adidas Tiro21 treningstøyet sitter behagelig mot kroppen, og sørger for å transportere fuktighet bort fra kroppen når du er i aktivitet. Årets kolleksjon sitter tetter på kroppen så lurt å prøve størrelser.

Vi håper å farge Gjøvik Stadion i rødt og sort i 2021 med den flotte nye kolleksjonen. Detaljert info om kolleksjonen og priser sendes ut separat til alle medlemmer via Spond.

 

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon