Lyn forsterker den lokale identiteten

Publisert

Lovende unggutter fra Raufoss til Lyn – ambisiøse og treningsvillige gutter forsterker vår spillertropp.

Trym Slettaløkken Engen (20) og Jørgen Ninive Pettersen (20) har begge meldt overgang fra Raufoss Fotball til SK Gjøvik-Lyn. Begge er gjennom flere år fra sin tid i Raufoss kjent med en meget god treningskultur i Raufoss-fotballen, men har etter en «prøvetid» hos oss erfart at Lyn ikke er langt etter. «Det trenes mye, og ikke minst godt også i Lyn, og derfor ser vi meget gode muligheter til ytterligere å utvikle oss her sammen med en allerede god spillergruppe» sier våre to nykommere og legger til «at der er heller ingen ulempe at vi kjenner både Chris og Espen som dyktige trenere fra tiden i Raufoss». Klubbens spillerutvikler Chris Coates er full av lovord om guttene. «De har gode holdninger, har allerede glidd fint inn i spillergruppen og jeg ser frem til og gleder meg over igjen å få jobbe med to tidligere elever» sier Chris som også ser frem til å følge den videre utviklingen for begge og spillergruppen for øvrig.

SK Gjøvik-Lyn ønsker begge velkommen og gleder seg over ytterligere to nye lokale gutter inn i vår A-stall!

Bildet viser vår spillerutvikler Chris Coates med Trym (t.v) og Jørgen

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon