Rich fortsetter!

Publisert

Richard Taylor, eller «Rich» som han kalles, har i dag skrevet under en 5-årsavtale med SK Gjøvik-Lyn.

Rich vil bli hovedansvarlig for sportslig utvikling i hele ungdomsavdelingen fra 13-19 år. Han vil også bli hovedtrener for G19, forteller styreleder Geir Langedrag.

– Vi har også signert 5-årsavtaler med Espen Haug og Chris Coates og Richard Taylor og vil sannsynligvis ha et av Innlandets beste trenerteam. Både Rich og Chris har lang fartstid med fotballakademier og spillerutvikling fra England og dette viser at klubben satser sterkt på sportslig utvikling på både senior og ungdomsfotballen, fortsetter Langedrag, som legger til:

– Rich har utviklet et utviklingsprogram for hele ungdomsavdelingen som vi gleder oss til å følge med på. Dette vil bli et løft for hele klubben og bør være svært attraktivt for lokale talenter. I tillegg vil Rich være ansvarlig for klubbens fotball akademi sammen med Chris. Dette gjør at klubben kan tilby også våre yngste spillere profesjonelle trenere og et treningsopplegg som holder svært høyt nivå.

Tekst og bilde: Frode Klevrud ,OA

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon