Vi har mistet en god støttespiller; Geir Helli

Publisert

Han gikk bort forrige uke etter lang tids sykdom.

Geir var en kjernekar som startet opp i Gjøvik FF i 2009 som lagleder og senere ble han med som materialforvalter for både Gjøvik FF og FK Gjøvik-Lyn/SK Gjøvik-Lyn. Han var også de siste sesongene en del av klubbens sportslige utvalg.

Han var veldig engasjert i fotballen og fulgte kampene fra benken. Han hadde enkelte ganger diskusjoner med dommerne og motstanderne vi møtte og det hendte han avsluttet kampene på tribunen….

Geir stilte villig opp og var til å stole på. Gjennom årene i klubben var han opptatt av å ta godt vare på spillerne slik at de skulle føle seg hjemme. Dette ble gjort med et glimt i øyet, og spøk og latter var en del av dagene med Geir.

Vi er takknemlige for Geirs innsats og glad for det gode samarbeidet.

Våre tanker og medfølelse går til hans familie.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon