SK Gjøvik-Lyn Eidsiva fotballskole igang!

Publisert

Litt regn til tross, en meget vellykket start på sommerens første fotballskole som arrangeres i samarbeid med Eidsiva!

Litt regnvær stoppet ikke en flott start på første dag av sommerens første fotballskole som gjennomføres i samarbeid med Eidsiva. Ca 130 gutter og jenter i alderen 6-15 år møtte sammen med instruktører fra klubbens seniorlag på dame-/ og herresiden. Dagen startet med oppmøte på «Betongtribunen» for enkel informasjon fra Espen Haug om den kommende uken og hva vi alle sammen skal bidra med for å sitte igjen med kun gode minner.

Deltakerne fordeler seg på den tradisjonelle fotballskolen og på proffskolen, sistnevnte for de som ønsker et litt mer profesjonelt opplegg med større fokus på læring. Dagen er delt i to aktivitetsøkter med fokus på teknikk, passninger, keeperskole mm bare avbrutt av lunch med frukt og saft midt på dagen.

Koronavettregler er selvsagt også hensyntatt gjennom uken med bla fokus på gode rutiner for håndhygiene og de regler som gjelder for gjennomføring av fotballskoler.

Været utover dagen endret seg og i skrivende stund ser det også ut til at værgudene spiller på vår side!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon